Neoprávněný prodej zboží a kradeným logem

Společnost Bus Ticket, s.r.o. provozovatel obchodu v Kuřimi s Domácími potřebami Hedvika, taktéž drogerií se důrazně ohrazuje, proti spojování s podvodným webem a nabídkou zboží, které jsme nikam jinam neumístili a nesouhlasíme s podnikáním webu czoutlet20121.com, který nejenom nás poškozuje, ale i vás zákazníky.

Společnost s ohledem na tento fakt upozorňuje všechny zákazníky, aby nakupovali přímo na webu dphedvika.cz a nikde jinde sortiment s logem sovy a nápisem Domácí potřeby Hedvika. Pokud je zboží prezentováno mimo web dphedvika.cz či v agregátorech zboží.cz a heureka.cz, které slučují eshop obchody, pak se nejedná o legální nabídku zboží. Na takovém webu, pak prosím nenakupujte nabízené zboží, jak na webu https://www.czoutlet2021.com/, který prodává zboží za zcela jiné ceny, než za které je skutečně nabízeno.

czoutlet2021.com - neoprávněný prodej

Společnost Bus Ticket, s.r.o. podniká právní kroky proti provozovateli tohoto webu ze nezákonné aktivity směřující k poškození společnosti a vás zákazníků, kteří jste již mohli naletět tomuto webu.